13.12.2018.

Joulupuuro Martinniemeläisten kanssa Heiton talossa.

4.12.2018.

Jouluruokailu Nymannilla

29.11.2018.

Syyskauden viimeinen jumppa, 15 osallistujaa. Kehossa ja bingossa 42 jäsentä. Vieraina Arja Männikkö ja Viivi Pumpanen, jotka pitivät esitelmän tasapainon hallinnasta. Bingossa Eevalle kaksi osumaa, EnneLiisa, Eila, Kaarina Pirkko P ja Taisto K. saivat kukin yhden osuman.

22.11.2018.

Jumpassa 13 osallistujaa, keilat, boccia, karvapallot, curling jne. Syyskokous. Bingossa kaikille osumille eri voittajat.

15.11.2018.

Keppijumppa kiertävin tehtävin 18 osallistujaa. Kerhossa ja bingossa38 jäsentä. Aivojumppaa piilosanatehtäviä ratkoen kahden henkilön ryhmissä. Armi hoiti bingon. Reima sai kolme bingoa, Rauno kaksi, pekka ja Marja-Terttu kumpikin yhden

8.11.2018.

Virpi oli tällä kertaa jumppauttajana, tuoli- ja kuminauhajumppaa, 16 osallistujaa. Kerhossa ja bingossa 37 jäsentä. Kaarina kertoi vanhustyöryhmän koulutustilaisuudesta. Kutsutaan vanhusneuvoston edustaja kerhoon. BingossaArmilla kolme osumaa, Tapio S:llä kaksi, Pipsalla jaMatilla yksi kummallakin.

Kaarinan muistiinpanot: maakunnalliset vanhusneuvostot tuleva; kaikille arvokas vanhuus tuloista ja varallisuudesta riippumatta; neuvostojen jäsenet ttiedottavat omille taustaryhmilleen asioista; ikäystävällinen kunta-kampanja; kuntien ja maakuntien turvattava asianmukaiset maksuttomat toimitilat eläkeläisyhdistyksille; eläkeläisille mahdollisuus liikuntapaikkojen käyttöön maksutta; julkisen liikenteen käyttö kohtuullisella maksulla; kaikkia palveluita ei saa digitalisoida.

1.11.2018.

Salin maalaustöiden takia jouduimme jumppaamaan käytävillä 14 henkilön voimin. Kerhossa ja bingossa 40 jäsentä. Vietettiin hiljainen hetki Martti Nisulan poismenon johdosta. Anna-Maijan leipoman ystävän kakun voitti Rauno K. Tutti-Frutti pussin sain minä ja Digestive-keksejä sai Armi. Bingossa Pirkko K. sai kolme osumaa. Kerhon jälkeen hallituksen kokous

25.10.2018.

Lauluharjoitukset ennen kerhoa ja bingoa. Jorma opasti n. 7:n akupisteen hierontaa ( hartiat, takaraivo, kyynärpää, kädessä peukalonjuuri, polven etureuna, nilkan yläpuoli ja päälaki). Pieni tietokilpailu. Sovittiin jouluruokailu pidettäväksi 4.12.2018.

18.10.2018.

Tänään ei ollut jumppaa, vaan harjoiteltiin lauluja kavalkaadia varten, laulajia 20! Kerhossa ja bingossa 40 jäsentä. X:n leipoman kakun voitti Aino, karkkipussit Timolle ja Velille. Bingossa oli Aulis onnekkain kolmella osumalla, Eskolla kaksi, Salli ja Taisto S saivat yhden osuman kumpikin.

11.10.2018.

Jumpattiin huivien kera 18 osllistujan voimin. Kerhossa ja bibgossa 37 jäsentä. Harjoiteltiin savolaista bingoa.

4.10.2018.

Jumpattiin käsikahvaisten kuminauhojen kera 18 osallistujan voimin. Kerhossa ja bingossa 43 jäsentä. Railin leipoman kakun voitti Tapio K, kylpyhuonesetin voitti Taisto K. Eetu kertoili vitsejä, Kaarina luki Elovirran kertomuksen kerhotapahtumasta. Bingon eka osuma, kun 30. pallo pyörähti rummusta. Jokaiselle bingolle eri voittajat. Lopuksi lauluharjoitukset.

20.9.2018.

Jumpattiin erilaisia tehtäviä 15 jäsenen toimesta. Kerhossa ja bingossa 36 jäsentä. Vietettiin hiljainen hetki Taimi Sipolan muistoksi. Jaettiin "kaatumisvaaran arviointi"-lomakkeet jäsenten täytettäviksi. Laulettiin yhdessä Suvivalssi, Pieni polku ja Lumimarjat Jorman säestyksellä.

13.9.2018.

Jumpassa 15 jäsentä, kerhosssa 34. Eläkeläiset ry:n 60-vuotisjuhliin 2019 ilmoitettiin kaksi kpl akkordinalla ja sahaviululla esitettäviksi sekä Extemporelta kaksi Jukka Syrjälän kappaletta. Eka bibgo-osuma oli tiukassa, vasta 27. pallo antoi nurkkabingon. muita osumia sai Tapio B kolme ja Aino myös kolme. Seitsemän palloa jäi rumpuun, Aloitettiin lauluharjoitukset vanhustenviikkoa varten.

6.9.2018.

Jumppakausi aloitettiin tuolijumpalla 18 jäsenen voimin. Kerhossa oli 38 jäsentä ja kahvion maalauksen takia kerho ja bibgo pidettiin salin puolella. Bingossa Reijo sai kolme bingoa, muut voittajat Taisto S, Tapio B sekä Aino. Vanhustenviikon tilaisuuteen 9.10. 2018. valittiin laulut Ei kauniimpaa ja Iltatuulen viesti.

30.8.2018.

Syyskauden avaus, "jos kurjet muuttavat varhain, tulee talvi aikaisin. Jos teeri kukertaa jo elo-syyskuun vaihteessa, tulee varhainen talvi" Iin eläkeläisiltä ilmoitus, että järjestävät yhdistystoiminnan kurssin lokakuussa. Ruskaretkiä tarjolla kolmen eri yhdistyksen taholta. Sahansoittaja Reijo Salo oli ensi kertaa kerhossamme. Hän soitti sahaviululla ja Jorma akkordinalla Finlandian. Lisäksi he soittivat sahaviululla ja haitarilla Kylmän kukkia sekä säestivä Extemporea Pohjan tähden alla- kappaleen ajan. Bingossa oli onnekkain Leena M kolmella bingo-osumalla. Helka, Eila, Aino ja Armi saivat myös kukin yhden osuman. Hallituksen kokous bingon jälkeen.


24.5.2018.

Osallistuttiin Kiimingin eläkeläisten 40-vuotisjuhliin Huttukylän Nuorisoseuran talolla.

17.5.2018.

Kevätkauden päätös. Kimppakyydeillä retki Koiteliin. Keitettiin kahvit mukaan ja perillä paistettiin makkaroita ja nautittiin munkkikahvit. Tientenkin ihailtiin kosken kuohuja, tulva oli jo hellittänyt. Hyvillä mielin kesälaitumille.

3.5.2018.

Keppijumppaa Taiston vetämänä. Kerhossa Taisto kertoi vitsejä ja Kaarina luki aforismeja. Johtokunnan kokous bjngon jälkeen.

26.4.2018.

Heitettiin kolikoilla kohti pulloja. Valkoviinin voitti Rauno K. Punaviinin voitti Taisto S. Pienet snapsit voittivat Salli ja Taisto T. Bingossa Raili voitti neljä kertaa. Perjantaina Yhdistystoiminnan koulutukseen Kempeleessä osallistui Armi, Aino, Esko ja Antti.

19.4.2018.

Lauluharjoitukset ennen kerhoa, paljon laulajia. Kerhossa Heino lausui runonsa Voimanpesä.

12.4.2018.

Kevätkauden viimeinen jumppa, Tuijan opissa oli myös nuorimies Janne. He jumppauttivat meitä 18 jumppaajaa vaihtuvin tehtävin. Kerhossa ja bingossa 37 jäsentä.

5.4.2018.

Keppijumppaa. Kerhossa keskusteltiin vanhusneuvostoasioista ja todettiin, ettei tieto kulje varsinkaan varajäsenille saakka. Ollaan yhteydessä varsinaisiin jäseniin.

22.3.2018.

Jumpattiin huivien avulla. Anna-Maijan leipoman pääsiäiskakun voitti Timo. Leena E:n lahjoittamat pääsiäisliinat voitti Matti L ja selänpesimen Tapio K.

15.3.2018.

Jumpattiin 17 osallistujan voimin. Kevätkokous ja sen jälkeen bingo, osallistujia 35.

8.3.2018.

Hiihtoloman takia ei ollut tasapainojumppaa. Jorma opasti jälleen akupainelua. Vietettiin hiljainen hetki Tauno R:n muistolle. Sallin leipoman kakun voitti Eetu. Lisäksi Annikin lahjoittaman motin voitti Paula L. Naistenpäivän kunniaksi laulettiin heille Lumimarjat ja Lapin äidin kehtolaulu. Bingossa kaikki seitsemän voittoa jakautui eri henkilöille.

1.3.2018.

Tuolijumppaa ja ilmatyynyjen päällä tasapainoilua. Eskon ja Antin 70-vuotispäivien kunniaksi nautittiin kahvit ja herkuteltiin kahden ison täytekakun kera sekä laulettiin onnittelulauluja.

22.2.2018.

Jumpassa monta eri tehtävää. Kerhossa lauloimme onnittelulaulun Tuulikki S:lle. Taisto Tammela kertoi uuden runokirjansa julkaisusta. Käytiin läpi tietosuojamuutosasioita. Laulettiin yhdessä ja laadittiin vastustava mielipide kirjaston ja Oulu 10:n siirtämisestä keskustasta Jatuliin. Bingossa Aino sai kolme ja Timo kaksi voittoa.

15.2.2018.

Jumpassa naruteltiin ja palloteltiin. Flunssa ja Olympialaiset karsivat kerhoon osallistujia, vain 26 jäsentä paikalla. Heino esitti 16-vuotiaana kirjoittamansa ensimmäisen runon Mamma Roosa. Pieni tietokilpailu, palkintoina lakuja. Bingossa jälleen voitot 7:lle eri voittajalle.

8.2.2018.

Jumppassa neljä eri tehtävää 19 osallistujan voimin. Kerhossa Jorma opasti meitä akupisteiden paineluun. Meitä oppia saaneita jäseniä oli 39. Kakkuarvontakin oli, voittaja jäi kirjaamatta. Kaarina luki pari tarinaa. Bingossa voitot menivät 7:lle eri voittajalle, rumpuun jäi vain 7 palloa.

1.2.2018.

Keppi- ja tuolijumppaa 14 osallistujan voimin. Heimo luki kirjoittamansa satiirin: Trio peloton (Jaakonsaari, Niinistö, Lipponen). Raili ja Jorma pitivät musiikkitietokilpailun. Timo ja V-P saivat eniten pisteitä ja heidät palkittiin suklaalla ja keksipaketilla. Kaikki muut tietäjät saivat lakupötkyn kukin.

25.1.2018

Jumpassa eri tehtäviä 18 osallistujan voimin. Kerhossa vilkasta toimintaa. Laulettiin yhdessä Jorman ja Extemporen johdolla: Lapin äidin kehtolaulu, Iltatuulen viesti, Pieni polku, Lumimarjat, suvivalssi ja Lokki. Kaarina muistutti edunvalvontasopimuksen tärkeydestä. Luki myös Reijo Elovirran proosan kerhopäivä. Jorma ja Extempore innostuivat vielä esittämään laulut Limperin Hilima ja Lehdetön puu. Bingossa Matti L. sai kaksi ja Salli kolme voittoa. Lopuksi vielä johtokunnan kokous.

18.1.2018.

Tuolijumppaa kuminauhojen kera 18 osallistujan voimin. Kerhossa 34 jäsentä. Jorma esitti uudella accordia-soittimellaan kapaaleen "Neitosista ken on kaikkein kaunein". Arpajaisista 1,8 kg:n hirvenpaistin voitti Tapio B. Kaarina luki tarinoita.

11.1.2018.

Kevätkausi aloitettiin tuolijumpalla 15 osallistujan voimin. Liikkeet olivat sellaisia, että aivotkin saivat jumppaa. Kerhossa oli 30 jäsentä. Vietettiin hiljainen hetki Anja K:n muistolle. Laulettiin onnittelulaulu Armille.